Rólunk

A kultúra, képzőművészet, hagyományok iránti tisztelet, a jó ételek, jó borok nagy szeretete hozta össze a három, nem állandóan Tállyán élő termelőt: Szűcs Ferencet, Barta Pétert, Zsadányi Lászlót, és 2013-ban csatlakozott még Márton-Kováts Krisztina, úgyhogy az új 2014-es megjelenés már 4 termelőt fog majd össze. Ahogy minőségi termékekkel is bővítjük kínálatunkat, úgy közösségünk minőségi bővülése is folytatódott Polgár Attila 2014-es csatlakozásával.

A száraz furmint a Tállya nevet kapta a már jól ismert Mád mintájáraA több éve indult mádi kezdeményezés egyébként is példaértékű a tállyai szőlőtulajdonosoknak. A borokat (az egyébként mádi) Hudák István készíti, aki a szőlőterületek felügyeletét is elvállalta.